Graffiti Workshop Testimonials

eelco-scheltinga-peoplexsEelco Scheltinga
CFO PeopeXS.com

“Willem-Paul has proven to be a creative leader and great artist. He has been able to relate his work and workshops to team working and business challenges. He has shown our team what it takes to integrate key business values into more than just talk. With his artwork he is able to integrate company values through feelings, colors and emotion and leave a lasting impression with team members.

graffiti-workshop-peoplexs


lokale-rabobank-apeldoornLokale Rabobank 

“Ons team-uitje met Bevlogenverf: Iedereen was en is nog steeds erg enthousiast! We hadden niet verwacht dat wij zoiets moois konden maken. Daarnaast ook erg leuk dat we samen met “Bevlogenverf” aan de slag gingen om het onderwerp “bevlogenheid” voor ons team in beeld te brengen. De doeken krijgen een mooie plaats bij ons op de afdeling zodat we op tijd geïnspireerd worden!

graffiti-workshop-rabobank-apeldoorn


monique-wilke-ksg-apeldoornMonique Wilke
Kunst vakdocent middelbare school KSG

“Willem Paul Koenen heeft op de KSG een professionele en energieke graffiti workshop verzorgd waarbij hij de juiste toon wist te treffen om leerlingen te betrekken bij het maken van een geweldige muurschildering. Het door de leerlingen ontwikkelde concept werd hierbij gekoppeld aan professioneel kunstenaarschap waardoor het product voor de leerlingen nog meer betekenis kreeg.”

graffiti-workshop-ksg-apeldoorn


torringa-veluws-college-apeldoornMevrouw Torringa
Docent Veluws College

“Het thema was: Hoe ga ik om met een voor mij moeilijke uitdaging? Voor iedereen was het de eerste keer dat ze graffiti gingen maken. Dan is het heel fijn te weten dat je níet kunt falen: je kunt altijd weer over de fouten heen spuiten!
Na anderhalf uur creëren en een laatste finishing touch door Willem-Paul mocht het resultaat er zijn: veertien prachtige aandenkens aan een in alle opzichten succesvolle workshop. Nu, een paar weken later horen wij nog regelmatig van de leerlingen hoeveel indruk het heeft gemaakt. Niet alleen dat het zo leuk was maar ook dat ze er de kracht aan ontlenen uitdagingen met meer vertrouwen aan te gaan!”

graffiti-workshop-veluws-college-apeldoorn

Geef een reactie