[sidebar_tab_container initial_open=”3″ boxed=’true’ ]

[sidebar_tab title=”Graffiti Kunst”]

Graffitikunst is de pure vorm van persoonlijke graffitikunst: op maat gemaakt naar elke wens.

persoonlijke-kunst-graffitiIn deze vorm is de kunst totaal uniek, origineel en met een persoonlijk verhaal van de opdrachtgever zelf.

Wij worden ingehuurd door mensen die iets willen dat gaaf, stoer, hip, kwalitatief goed en enorm out of the box is.

In verschillende formaten en op bijna elk oppervlakte mogelijk.

Op canvasdoek, muurobject of zelfs op voertuigen.

Het geeft een enorme sfeer wanneer je graffitikunst gebruikt voor bedrijfs- & personeelsruimte of als interieur & woondesign voor binnen of buiten. En in sommige gevallen zelfs als preventieve graffiti bescherming tegen illegale graffiti.

Gaaf?! Dit zijn een aantal van de vele liefhebbers die u al voor zijn gegaan:

expertslijst-graffiti

Hieronder onze werkwijze in stappen.

[dropcap1]1[/dropcap1]Uw Wens: U vertelt uw wens en idee over het kunstwerk. Denk aan formaat, soort kunstwerk, wat uw doel is met de kunst, uitstraling, afbeelding en inspiratie.

[dropcap1]2[/dropcap1]Wij Vragen door: Wij stellen de juiste vragen zodat wij samen erachter komen hoe uw wens het best tot kunst gemaakt kan worden.

[dropcap1]3[/dropcap1]Uw Waardering: De prijs als waardering van uw kant stemmen wij van tevoren met elkaar af (altijd weer op maat gemaakt, vandaar geen prijs op de website).

[dropcap1]4[/dropcap1]Het ontwerp: Een uitgewerkt ontwerp slaan wij meestal over. Wanneer wij elkaar namelijk perfect begrijpen, omschreven hebben wat het moet gaan worden en allebei vertrouwen hebben in het eindresultaat gaan wij met uw toestemming direct over tot het maken van kunst.

[dropcap1]5[/dropcap1]De Uitwerking: De kunst wordt met grote nauwkeurigheid gemaakt! U haalt na afloop het kunstwerk op, wij leveren het af of het kunstwerk is op locatie gemaakt.

[dropcap1]6[/dropcap1]Tevredenheid en meer: U bent blij en, uit ervaring, nog meer dan u verwacht had! Daardoor zijn wij ook blij en geven wij de wereld samen meer kleur!

[dropcap1]7[/dropcap1]Geef het door: In dit geval gaat u het delen met iedereen om u heen om de kleur en bevlogenheid te verspreiden!

[button link=”http://bevlogenverf.nl/graffiti-kunst/” text=”grey”]Meer Graffitikunst voorbeelden[/button]

Ook enthousiast geworden om met ons samen te werken en benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Stuur ons gerust een berichtje.

Hieronder een filmpje van onze kunst en wij horen graag hoe wij u van dienst kunnen zijn!

Terug gebeld worden?

 

 

[/sidebar_tab]

[sidebar_tab title=”Unieke Marketing”]

Wij vertellen maar meteen dat deze Unieke Marketing niet voor iedereen is!

contactplaatjeAlleen voor de waaghalzen die iets anders willen doen en eens echt super Out of The Box willen zijn.

U bent al uniek en dat wilt u laten zien door graffiti te gebruiken als “headturner”, een beleving of uiting waar mensen niet omheen kunnen.

In verschillende vormen mogelijk!

Uitblinken met uw business of product door Out of the Box objecten of voertuigen die misschien zelfs LIVE gespoten worden tijdens een beurs of event. Of een bedrijfsruimte een look en feel geven die laat zien wie jullie zijn. Ook in het geval van relatiegeschenken kun je heel origineel en anders dan anders zijn.

Indrukwekkend?! Daarom werkten deze marketeers al met ons samen:

expertslijst-graffiti

Hieronder onze werkwijze in stappen.

[dropcap1]1[/dropcap1]Uw Wens: U vertelt uw wens, manier van opvallen, uw doel met deze marketing uiting en welke uitstraling of indruk u wilt achterlaten.

[dropcap1]2[/dropcap1]Wij Vragen door: Wij stellen de juiste vragen zodat wij samen erachter komen hoe uw wens het best tot Unieke Marketing gemaakt kan worden.

[dropcap1]3[/dropcap1]Uw Waardering: De prijs als waardering en investering van uw kant stemmen wij van tevoren met elkaar af (altijd weer op maat gemaakt, vandaar geen prijs op de website).

[dropcap1]4[/dropcap1]Het ontwerp: Een uitgewerkt ontwerp slaan wij meestal over. Wanneer wij elkaar namelijk perfect begrijpen, omschreven hebben wat het moet gaan worden en allebei vertrouwen op het eindresultaat gaan wij met uw toestemming direct over tot het maken van de Unieke Marketing.

[dropcap1]5[/dropcap1]De Uitwerking: De Unieke Marketing uiting wordt met grote nauwkeurigheid gemaakt! U haalt na afloop het voorwerp op of wij leveren het af als de Marketing uiting  niet al op locatie is gemaakt.

[dropcap1]6[/dropcap1]Tevredenheid en meer: U bent blij en, uit ervaring, nog meer dan u verwacht had! U krijgt de aandacht die u verdient en doet hier uw voordeel mee! Daardoor zijn wij ook blij en geven wij de wereld samen meer kleur!

[dropcap1]7[/dropcap1]Geef het door: In dit geval gaat u het delen met iedereen om u heen om de kleur en bevlogenheid te verspreiden!

[button link=”http://bevlogenverf.nl/unieke-marketing-2/” text=”grey”]Meer Unieke Marketing[/button]

Ook enthousiast geworden om met ons samen te werken en benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen? Stuur ons gerust een berichtje.

Hieronder een filmpje van onze kunst en wij horen graag hoe wij u van dienst kunnen zijn!

 

Terug gebeld worden?

 

 

[/sidebar_tab]

[sidebar_tab title=”Graffiti Workshop”]

Onze Graffiti Workshop is een bevlogen en kleurrijke beleving waar iedereen van onder de indruk is.

graffiti-workshop-belevingDeze beleving is erg gaaf en succesvol omdat iedereen lekker met kleuren en verf aan de slag. Iets wat je gewoon een keer gedaan moet hebben!

Wij zijn zeer ervaren en zorgen dat er altijd professionele begeleiding is die ervaring heeft met de kunst, jeugd, ouderen, training, entertainen en het les geven aan groepen.

In te zetten op veel verschillende manieren:

Als buurt of jongerenparticipatie, scholieren beleving, teamuitje en ook zeer geschikt tijdens teambuilding. Of gewoon met een paar vrienden als activiteit met de open inschrijving graffiti workshop.

Klinkt goed?! Dat is de reden dat deze professionals al met ons gewerkt hebben:

graffiti-workshop-voorgingen

Hieronder onze werkwijze in stappen.

[dropcap1]1[/dropcap1]Uw Wens: U vertelt het idee of de gelegenheid voor het inzetten van de workshop. Denk aan hoeveel mensen, datum, locatie. Hoelang u graag wilt dat het duurt en welk resultaat u graag wilt zien (op doeken of muur).

[dropcap1]2[/dropcap1]Wij Vragen door: Wij stellen de juiste vragen zodat wij samen erachter komen hoe de workshop zo goed mogelijk uit de verf komt.

[dropcap1]3[/dropcap1]Uw Waardering: De prijs voor de beleving stemmen wij van tevoren met elkaar af (altijd weer op maat gemaakt, vandaar geen prijs op de website).

[dropcap1]4[/dropcap1]De Beleving: De workshop wordt met grote nauwkeurigheid bij ons of op locatie uitgevoerd met volle bevlogenheid waar u van alle kleur kunt genieten.

[dropcap1]5[/dropcap1]Tevredenheid en meer: U bent blij en, uit ervaring, nog meer dan u verwacht had! Daardoor zijn wij ook blij en geven wij de wereld samen meer kleur!

[dropcap1]6[/dropcap1]Geef het door: In dit geval gaat u het delen met iedereen om u heen om de kleur en bevlogenheid te verspreiden!

[button link=”http://bevlogenverf.nl/graffiti-workshop/” text=”grey”]Meer Graffiti Workshops Hier[/button]

Ook enthousiast geworden om met ons samen te werken en benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen? Stuur ons gerust een berichtje.

Hieronder een filmpje van onze graffiti workshop en wij horen graag hoe wij u van dienst kunnen zijn!

Terug gebeld worden?

[/sidebar_tab]

[sidebar_tab title=”Bevlogen Trainingen”]

Bij de Bevlogen Training delen wij onze ervaring en trainen ‘hoe bevlogen te leven’ en ‘het beste uit de verf te komen’.

trainingen-graffitiOmdat je het best uit de verf komt als je bevlogen leeft en gedreven bent in je werk door elke keer te geven en je grenzen te verleggen.

Dan word je gewoon supergoed in wat je doet en heb je ook nog iets over om te geven tijdens je privé-leven.

Als internationaal gecertificeerd NLP trainer (communicatie en positieve psychologie) combineren wij effectieve mindset en positieve psychologie met graffitikunst als metafoor.

Deze vorm van training is altijd op maat en in te zetten als team- en bedrijfstraining ongeacht branche en grootte van de groep.

Zeer effectief als in-company training, team visie sessie en het vergroten van daadkracht door NLP technieken en graffitikunst. Zeer effectief om maximaal resultaat te krijgen op een zo leuk en menselijk gekleurde manier.

Gaaf?! Vandaar dat deze experts al met ons gewerkt hebben:

graffiti-workshop-voorgingen

Hieronder onze werkwijze in stappen.

[dropcap1]1[/dropcap1]Uw Wens: U vertelt uw gewenste resultaat voor de te trainen groep mensen.

[dropcap1]2[/dropcap1]Wij Vragen door: Wij stellen de juist vragen zodat wij samen erachter komen hoe de training zo goed mogelijk ingezet kan worden.

[dropcap1]3[/dropcap1]Uw Waardering: De prijs als investering van uw kant stemmen wij van tevoren met elkaar af (altijd weer op maat gemaakt, vandaar geen prijs op de website).

[dropcap1]4[/dropcap1]De Training: De Training voeren wij met grote betrokkenheid, gedrevenheid en nauwkeurigheid uit om het doel te bereiken en u te helpen ‘bevlogen te leven’.

[dropcap1]5[/dropcap1]Tevredenheid en meer: U bent blij en, uit ervaring, nog meer dan u verwacht had! Uw mensen komen beter uit de verf waardoor er beter resultaat en geluk is in de groep. Daardoor zijn wij ook blij en geven wij de wereld samen meer kleur!

[dropcap1]6[/dropcap1]Geef het door: In dit geval gaat u het delen met iedereen om u heen om de kleur en bevlogenheid te verspreiden!

[button link=”http://bevlogenverf.nl/bevlogen-trainingen/” text=”grey”]Meer Bevlogen Training[/button]

Ook enthousiast geworden om met ons samen te werken en benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen? Stuur ons gerust een berichtje.

Hieronder een filmpje van onze kunst en wij horen graag hoe wij u van dienst kunnen zijn!

Terug gebeld worden?

[/sidebar_tab]

[/sidebar_tab_container]

 

Geef een reactie