Testimonials

[av_one_fourth first]

[av_textblock ]
runee-slinkers-hanRunee Slinkers
Projectleider HAN – Hogeschool Arnhem Nijmegen

“[Bevlogenverf] heeft een grafitti-kunstwerk gemaakt op een grote muur (12 x 1 meter) in de fietsenkelder van onze hogeschool. Het resultaat is een prachtige vertaling van de visie die we hem meegaven. Verder had hij geheel de vrije hand. Zowel studenten als docenten zijn erg enthousiast. Onze grauwe kelder heeft letterlijk en figuurlijk kleur gekregen.”

persoonlijke-kunst-han


rolf-winter-cvjoRolf Winter
Directeur CvJO

Goed luisterend, vreselijk artistiek, een kunstenaar met een spuitbus… En heel letterlijk een bevlogen kerel! [Bevlogenverf] heeft bij ons een schitterende muurschildering gemaakt, in het begin wel spannend om hem de vrije hand te geven, maar met zijn portfolio ook weer niet. Het resultaat mag er zijn!”

persoonlijke-kunst-cvjo


munnik-vve-beheerSjoerd Munnik
Directeur Munnik VvE Beheer

“Het was een erg fijne en snelle samenwerking. Wij hebben Willem Paul een tweeluik laten maken voor het 25 jarig bestaan van ons bedrijf. Het resultaat is erg mooi geworden!! Tevens was de samenwerking super. Snelle terugkoppeling bij vragen, goede afhandeling en vriendelijk contact. Kortom, zeker een aanrader ik hoop nog eens met hem te mogen werken!”

persoonlijke-kunst-munnik


nan-van-grootel-creafortiNan van Grootel
Nieuwe Werken Ambassadeur
Creaforti

“Willem-Paul heeft de opdracht “creativiteit in het pand brengen” goed ingevuld. Het belangrijkste pluspunt is dat hij erg goed geluisterd heeft naar de opdracht en daar overheen zijn eigen sausje heeft gedrapeerd. Tip voor potentiële nieuwe opdrachtgevers: zorg ervoor dat hij niet teveel regels krijgt. Zijn creativiteit is immers zijn allermooiste verkooppunt!”

persoonlijke-kunst-creaforti
[/av_textblock]

[/av_one_fourth][av_one_fourth]

[av_textblock ]
judith-arendsen-volvoJudith Arendsen
Marketing & PR
Volvo Harrie Arendsen

“Tijdens Open Huis in Ruurlo hebben zij, samen met kinderen met een beperking, een nieuwe Volvo V40 bespoten met Graffiti. Het was een genot om te zien hoe zij aan de slag gingen met deze hulpbehoevende kinderen.
Het plezier straalde ervan af. Ze zijn hun naam ‘Bevlogen met Verf’ in meerdere opzichten meer dan waard! En het eindresultaat mag er zijn. De Volvo V40 Graffiti is werkelijk geweldig geworden!

unieke-marketing-volvo-harrie-arendsen


harald-troost-kogaHarald Troost
Marketing Manager KOGA (Miyata)

“Willem-Paul heeft een spectaculair design gemaakt op een nieuw type KOGA raceframe. Niet eenvoudig, gezien de kleine oppervlakte waarop gewerkt kon worden. We kunnen terugkijken op een succesvolle samenwerking en zijn onder de indruk van het eindresultaat!

unieke-marketing-koga


come-correctFrank Morhee
Come Correct Dance Academy

“Willem Paul Koenen van Bevlogenverf graffiti & training heeft mij geholpen bij het maken van banners voor de Dansschool. Met uitstekende begeleiding en creatieve inzichten kwam het tot een prachtig resultaat. Een aanrader!!”

unieke-marketing-come-correct


bart-jan-de-brouwer-flabberBart Jan de Brouwer
Flabber.nl

“Wij hadden een grote grijze muur op ons kantoor, maar geen inspiratie, laat staan het talent om daar wat mee te doen. Daarom schreven we in 2011 een wedstrijd uit voor de beste grafitti-artists en muurschilderaars van Nederland om de redactie van Nederlands grootste entertainment-weblog op te fleuren. Meer dan 20 hoogwaardige en talentvolle artiesten hebben met de pitch meegedaan, maar het was uiteindelijk Willem-Paul Koenen die er met de prijs vandoor ging, dankzij zijn eigenzinnige stijl en originele idee.

unieke-marketing-flabber
[/av_textblock]

[/av_one_fourth][av_one_fourth]

[av_textblock ]
eelco-scheltinga-peoplexsEelco Scheltinga
CFO PeopeXS.com

“Willem-Paul has proven to be a creative leader and great artist. He has been able to relate his work and workshops to team working and business challenges. He has shown our team what it takes to integrate key business values into more than just talk. With his artwork he is able to integrate company values through feelings, colors and emotion and leave a lasting impression with team members.

graffiti-workshop-peoplexs


lokale-rabobank-apeldoornLokale Rabobank 

“Ons team-uitje met Bevlogenverf: Iedereen was en is nog steeds erg enthousiast! We hadden niet verwacht dat wij zoiets moois konden maken. Daarnaast ook erg leuk dat we samen met “Bevlogenverf” aan de slag gingen om het onderwerp “bevlogenheid” voor ons team in beeld te brengen. De doeken krijgen een mooie plaats bij ons op de afdeling zodat we op tijd geïnspireerd worden!

graffiti-workshop-rabobank-apeldoorn


monique-wilke-ksg-apeldoornMonique Wilke
Kunst vakdocent middelbare school KSG

“Willem Paul Koenen heeft op de KSG een professionele en energieke graffiti workshop verzorgd waarbij hij de juiste toon wist te treffen om leerlingen te betrekken bij het maken van een geweldige muurschildering. Het door de leerlingen ontwikkelde concept werd hierbij gekoppeld aan professioneel kunstenaarschap waardoor het product voor de leerlingen nog meer betekenis kreeg.”

graffiti-workshop-ksg-apeldoorn


torringa-veluws-college-apeldoornMevrouw Torringa
Docent Veluws College

“Het thema was: Hoe ga ik om met een voor mij moeilijke uitdaging? Voor iedereen was het de eerste keer dat ze graffiti gingen maken. Dan is het heel fijn te weten dat je níet kunt falen: je kunt altijd weer over de fouten heen spuiten!
Na anderhalf uur creëren en een laatste finishing touch door Willem-Paul mocht het resultaat er zijn: veertien prachtige aandenkens aan een in alle opzichten succesvolle workshop. Nu, een paar weken later horen wij nog regelmatig van de leerlingen hoeveel indruk het heeft gemaakt. Niet alleen dat het zo leuk was maar ook dat ze er de kracht aan ontlenen uitdagingen met meer vertrouwen aan te gaan!”

graffiti-workshop-veluws-college-apeldoorn
[/av_textblock]

[/av_one_fourth][av_one_fourth]

[av_textblock ]
rien-slingerland-gemeente-den-haagRien Slingerland
Afdelingshoofd Gemeente Den Haag

“Willem-Paul as a person is authentic, passioned and an expert in what he does. The final results are, with some help, great and reminds everyone to a succesfull fieldtrip through his mind and some of our company values. Employees were proud on their own work of art. A very pleasant afternoon with good output!. Thanx!”

bevlogen-trainingen-nlp-gemeente-den-haag


de-ontwikkelpartnerJan Marcel Schaper

Trainer en Eigenaar De Ontwikkelpartner B.V

“Willem Paul is zoals de naam van zijn organisatie beloofd: zeer bevlogen. Met passie leidt hij een programma waarbij creatieve talenten geprikkeld worden. Graffiti is het middel. Ons team werd door middel van zijn verhalen en het maken van kunstwerken zich bewust van onze kernwaarden en wat deze waarden betekenen voor ieder individueel teamlid. Dit alles op een zeer ontspannen en open manier. De kunstwerken hangen nu bij ons op kantoor en symboliseren waar we voor staan. Way to go Willem Paul!”

bevlogen-trainingen-de-ontwikkelpartner


yvonne-van-der-kroftYvon van der Kroft

Communicatie en Gedragstrainer

“Willem Paul is een enthousiaste collega. Wij hebben samen met een team een workshop ontwikkeld waarin de kernwaarden van het team centraal stonden.De bijdrage van Willem Paul kenmerkte zich door snel de vertaalslag te maken naar de praktijk van de deelnemers.Direct contact met de groep, hij staat voor zijn eigen verhaal. De link naar het creatieve element, grafitti spuiten, heeft een bijzondere meerwaarde voor de workshop. Mensen werden snel gegrepen door het samen aan een “schilderij” werken. Kortom Willem Paul, ik werk graag met je samen, de combinatie van linkerhersenhelft, communicatiewerkvormen, en rechterhersenhelft, grafittispuiten, werkt!

bevlogen-trainingen-yvonne-vd-kroft


daan-peschier-gemeente-den-haagDaan Peschier
Occupational Health & Safety Executive The Hague Municipal, Soc. Affairs Dep

“In March 2012 we’ve hired Willem Paul to give a motivational workshop for 50 employees of the SZW Department of the The Hague municipal. Although we didn’t know what to expect, he has proven to be a natural talent in making easy connections to ones he has never met before. His pep talk motivated those present to pick up his enthusiasm, to listen and learn. By sharing some personal information he showed, that he is a man knows how to give direction to his life, both professionally and privately. In the limited time he had, he was able to make a mind set to the participants in a creative way. Many participants testified afterwards that they felt his strength and felt uplifted. In the near future we hope to hire Willem-Paul again for a more comprehensive workshop.”

bevlogen-trainingen-gemeente-den-haag
[/av_textblock]

[/av_one_fourth]

Geef een reactie