Unieke Marketing Testimonials

judith-arendsen-volvoJudith Arendsen
Marketing & PR
Volvo Harrie Arendsen

“Tijdens Open Huis in Ruurlo hebben zij, samen met kinderen met een beperking, een nieuwe Volvo V40 bespoten met Graffiti. Het was een genot om te zien hoe zij aan de slag gingen met deze hulpbehoevende kinderen.
Het plezier straalde ervan af. Ze zijn hun naam ‘Bevlogen met Verf’ in meerdere opzichten meer dan waard! En het eindresultaat mag er zijn. De Volvo V40 Graffiti is werkelijk geweldig geworden!

unieke-marketing-volvo-harrie-arendsen


harald-troost-kogaHarald Troost
Marketing Manager KOGA (Miyata)

“Willem-Paul heeft een spectaculair design gemaakt op een nieuw type KOGA raceframe. Niet eenvoudig, gezien de kleine oppervlakte waarop gewerkt kon worden. We kunnen terugkijken op een succesvolle samenwerking en zijn onder de indruk van het eindresultaat!

unieke-marketing-koga


come-correctFrank Morhee
Come Correct Dance Academy

“Willem Paul Koenen van Bevlogenverf graffiti & training heeft mij geholpen bij het maken van banners voor de Dansschool. Met uitstekende begeleiding en creatieve inzichten kwam het tot een prachtig resultaat. Een aanrader!!”

unieke-marketing-come-correct


bart-jan-de-brouwer-flabberBart Jan de Brouwer
Flabber.nl

“Wij hadden een grote grijze muur op ons kantoor, maar geen inspiratie, laat staan het talent om daar wat mee te doen. Daarom schreven we in 2011 een wedstrijd uit voor de beste grafitti-artists en muurschilderaars van Nederland om de redactie van Nederlands grootste entertainment-weblog op te fleuren. Meer dan 20 hoogwaardige en talentvolle artiesten hebben met de pitch meegedaan, maar het was uiteindelijk Willem-Paul Koenen die er met de prijs vandoor ging, dankzij zijn eigenzinnige stijl en originele idee.

unieke-marketing-flabber

Geef een reactie